Vi kører jer sikkert ud og hjem.
Ring til vores kontor
og få et tilbud på

Buskørsel i København, Danmark eller Europa med turistbus

Vi er medlem af ABSI og foreningen Dansk Person Transport, hvilket garanterer, at du altid får den bedste service

Vores busservice tilbyder alle former for buskørsel i København og resten af Danmark

Amager Bus Service står altid klar til at hjælpe med transport af erhvervsfolk på forretningsrejse, private der skal på sightseeing, foreninger der skal på ekskursion, eller offentlige instanser, som skoler, der skal på lejrtur.

Priser varierer altid efter hvilken type buskørsel du har brug for samt andre faktorer som antal passagerer, destinationer mm. Vi skal som minimum have fem passagerer ved busleje.

Kontakt os og fortæl om jeres ønskede bustur. Vi finder den helt rigtige løsning, så I kan komme sikkert frem, og tilbage.

Modtag et tilbud på den ønskede buskørsel

Buskørsel

Har du brug for buskørsel i København eller andre steder, så kontakt Amager Bus Service. Vi tilbyder mange typer af buskørsel, og vi kan med garanti også hjælpe dig.

Minibusser

Skal I på firmabesøg eller sightseeing, så få et godt tilbud på en minibus med chauffør. Minibusser kan benyttes til alle typer buskørsel, såfremt man har et passagerantal mellem 5-24 personer.

A-B kørsel

Vi tilbyder busleje med chauffør, hvis I f.eks. skal have transporteret gæster til eller fra lufthavnen. Det kan også være transfer mellem lufthavnen og direkte videre til den havn, hvor I stiger på jeres krydstogt.

Julefrokoster

Julefrokosten er sjovere hvis man ikke skal tænke på transport hjem. Vi tilbyder busleje med chauffør. Vi henter jer på adressen, og kører jer hvorhen, det passer jer bedst – Selv hvis vi skal transportere alle hjem til egen adresse.

Turistkørsel

Skal I på sightseeing rundt i København eller øvrige Danmark? Vi har ikke faste ruter – så I bestemmer helt selv, hvad I vil se, og hvor længe I vil køres rundt. Vi tilbyder ligeledes en guide, på det sprog I ønsker.

Fast rutekørsel

Vi kan tilbyde fast buskørsel til f.eks. firmaer, skoler, børnehaver og foreninger. Det kan være I skal have transporteret elever frem og tilbage til svømmehallen på ugentlig basis eller opsamling til og fra firmaadresse. Ring 3258 5553 og få et godt tilbud.

Èn-dags ture

Skal du arrangere en én-dags tur for venner eller kollegaer, så kan vi tilbyde busleje med chauffør. Det kan være alt fra en tur til et indkøbscenter i Sverige, en tur til grænsen i Tyskland eller en frisk skitur. Det er typisk i 8-10 timer.

Firmaudflugter

Har I arrangeret en kanotur, eller skal I have transporteret hele kontoret til et kursus – så er der garanteret brug for buskørsel. Ring til os på 3258 5553 og fortæl os om jeres planer. Vi kan sågar hente og bringe på forskellige destinationer.

Og meget mere…

Spørg hvis I har nogen specielle ønsker

Højt Service Niveau

Hos Amager Bus Service er De altid som kunde sikret et højt servicenivau.

Vores rutinerede personale er garanti for komfortabel og sikker ud- og hjemkørsel i forbindelse med ethvert arrangement.

Alle vores busser må køre i miljøzonerne i Danmark og Europa.

Turistkørsel

Turistkørsel i København kan bruges af alle – ligemeget hvad dit formål med turen er.

For os er det ikke vigtigt hvad turen kaldes, men at kunden oplever god service og professionel planlægning ved ethvert arrangement.

Vi tilbyder turistkørsel i København, Danmark og Europa.